Nieuwsberichten

Flanders cleantech internationalisation awards 2016

13 mei 2016

 

In 2016, ter gelegendheid van het VITA i-SUP2016 event, organiseren Flanders Cleantech Association (FCA) en Flanders Investment & Trade (FIT) de ‘Flanders Cleantech Internationalisation Awards’. Deze wedstrijd gaat op zoek naar Vlaamse cleantech kmo’s die met hun duurzame innovaties de meeste impact genereren op duurzame ontwikkeling in het buitenland. 

De award onderscheidt drie categorieën: energie, materialen en chemie. De focus van deze wedstrijd ligt voornamelijk op:

     1. Internationale impact op het vlak van duurzaamheid

     2. Internationale doorbraak van uw cleantech bedrijf

     3. Toekomstige groeimogelijkheden

Het volledige wedstrijdverloop kan u hier downloaden.

Deelname aan deze award betekent aandacht van een gerenommeerde jury van cleantech investeerders en opinieleiders alsook exposure op het i-SUP2016 evenement met meer dan 400 bezoekers.


Hoe deelnemen?

  • Bent u een Vlaamse cleantech KMO met briljante exportprestaties? Klik hier en registreer uw bedrijf voor 25 juni 2016.
  • Kent u een Vlaamse cleantech KMO die in aanmerking komt voor deze award? Klik hier en nomineer dit bedrijf voor 15 juni 2016 .

 

De top 3 finalisten zullen worden bekendgemaakt tijdens de "Flanders cleantech Internationalisation Awards ceremonie" op 16 oktober in het Hilton Hotel in Antwerpen. 

 

Meer informatie over deze award kan u terugvinden op de website van FCA.


Contact 

Carine Van Hove
Algemeen Directeur FCA
E: Carine.vanhove@fca.be
T: +32 3 295 22 72

 

Veel succes!

 

terug naar overzicht