Nieuwsberichten

Agreon aanwezig op jubileumeditie beurs Agriflanders

18 januari 2017

Agreon was aanwezig op de land- en tuinbouwbeurs Agriflanders. Voor de invulling van de Agreonstand werd gekozen voor een herhaling van de succesformule zoals toegepast tijdens de voorbije beurs Agro-Expo: een groepsstand met leden kmo's.

Vier kmo's.

Op die manier werd aan 4 kmo's de mogelijkheid gegeven om tegen een voordelig tarief en met een goede aparte herkenbaarheid zichzelf en hun producten te presenteren aan de 70.000 bezoekers die de beurs bezochten. De aanwezige leden waren Agoplan, Belgian Energy Systems, Lauwers en Vermeulen Construct. Zij konden in de positieve beurssfeer alvast goede zaken doen met de talrijke bezoekers van de stand.

Kruisbestuiving.

Één van de factoren die het delen van een gezamenlijke stand tot een succesformule maakt, is kruisbestuiving: bezoekers drinken een glas op de stand bij één van de kmo's waar zij klant zijn en ondertussen geraken ze aan de praat met één van de andere kmo's die hen kan verder helpen met één van hun waardevolle ideeën. De interactie tussen de kmo's en de bezoekers op de stand was dan ook heel groot - en het zijn net die nieuwe contacten die voor elk van de kmo's zo waardevol zijn. Een formule die ongetwijfeld nog zal worden herhaald.

 

terug naar overzicht