Nieuwsberichten

Breng een bezoek aan de stand van Agreon op Agro-Expo

8 januari 2018

Agreon is opnieuw aanwezig met een groepsstand van kmo’s op de beurs Agro Expo, de internationale vakbeurs voor landbouw, tuinbouw en veeteelt. De bedrijven die aanwezig zijn op de groepsstand zijn:

Agoplan biedt een rantsoenberekeningsprogramma aan waarmee melkveehouders aanpassingen aan het rantsoen kunnen simuleren om zo tot een optimale melkproductie te komen.
Agriton is een toeleverancier van effectieve micro-organismen en helpt varkenshouders economisch gezonde varkens te kweken.
• CHeauD is actief in HVAC-technieken en is tevens verdeler van Dachs Senertec-warmtekrachtkoppelingen.
Crodeon Technologies is actief in het domein van het Internet of Things en connecteert objecten op en rond het land- en tuinbouwbedrijf met elkaar en met de landbouwer-gebruiker.
Vermeulen Construct nv is als constructiebedrijf actief in stalinrichting, emissie-arme stalsystemen en machines voor preibewerking.

Die bedrijven staan je graag te woord met hun expertise. Ze bekijken samen met jou hoe je bedrijf een sprong voorwaarts kan maken richting een duurzame toekomst. Kom zeker eens langs op onze stand (nr. 207) en vertel hen de grootste uitdaging op jouw land- en tuinbouwbedrijf en ontdek welke oplossing(en) zij voor jou in petto hebben.


Agro-Expo?
Agro-Expo is een internationale vakbeurs voor landbouw, tuinbouw en veeteelt. De organisatie biedt bovendien een zeer uitgebreid programma aan met onder andere een jongveeshow, een koeparade, een debat over ‘marktgericht varkens produceren’ en een demo rond precisielandbouw. Gedetailleerde info kan je terugvinden via agro-expo.be.

De beurs vindt plaats van zaterdag 27 tot en met maandag 29 januari 2018 telkens van 10.00 u tot 19.00 u in de Schiervelde Expo Hallen van Roeselare, Diksmuidsesteenweg 400a.

 

terug naar overzicht