Nieuwsberichten

VOKA lanceerde de Innovatie Academies

18 november 2013

 

Krijg je als ondernemer elke dag te maken met veranderingen? Het is belangrijk dat u daar gepast op reageert. Of beter nog om ze een stapje voor te zijn. Dat kan met innovatie. Op 23 september 2013 werd de aftrap gegeven van de eerste Innovatie Academie van de Vlaamse Overheid bij Voka Halle-Vilvoorde. Dit initiatief van Vlaams minister van innovatie Ingrid Lieten moet net zoals de Inspiratiesessies innovatie bij de Vlaamse bedrijven stimuleren.


Bedoeling is om KMO’s in Vlaanderen die meer met innovatie aan de slag willen en een diepgravende opleiding zoeken vooruit te helpen. Elke Voka entiteit reikt in de komende maanden een programma van 5 tot 7 sessies aan die een ideaal platform bieden om van gedachten te wisselen met experts ter zake en met collega-ondernemers die voor gelijkaardige uitdagingen staan. De sessies inspireren en genereren (nieuwe) kansen voor innovatie. Dankzij deze sessies kan u het verschil blijven maken voor uw klanten.

 

De  vijf sessies in dit programma zijn reeds volzet, maar Voka Midden-Vlaanderen heeft vanaf februari 2014 terug een interessant programma in petto, deze keer in Mechelen. U leest er meer over op www.ikinnoveer.be.
Bron : www.voka.be.

terug naar overzicht